Unicorn cake

Nu har jag verkligen haft ett långt uppehåll här på bloggen under sommaren. Det har nog varit av den enkla anledningen att sommaren för min del mest har bjudit desserter som glass och jordgubbar. Så fantastiskt gott, men inte så roligt att lägga ut på bloggen. ;)
 
Men nu börjar hösten och för min del väntar en hel del födelsedagar och därmed en hel del tårtbakning. Det ska bli kul att få vara lite kreativ igen!
 
Den här helgen fyllde min systerdotter Elly 7 år och till sitt kalas hade hon beställt en enhörningstårta. Det tyckte jag var väldigt roligt eftersom jag var sugen på att testa just den här typen av tårta som jag sett lite överallt. En ganska enkel men effektfull tårta och så roligt att få spritsa loss med olika färger och tyllar. Tårtan gjorde jag med 4 tårtbottnar som jag färgade i rosa och lila, fyllningarna bestod av hallonmousse, blåbärsmousse och vaniljkräm. Sedan spacklade och spritsade jag tårtan med en marängsmörkräm. Hornet, öronen och ögonen är gjorda i sockerpasta och målade med en ätbar guldfärg.
 
Stort grattis på din dag mosters lilla älskling!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Publicerat: 2018-09-16 Kl: 19:58:00 | I kategori: Tårtor

Kommentarer
Postat av: Johanna Sinom

Alltså wow, vilken tårta :)
Är själva hornet ätbart? Vad är det gjort av?

/Johanna på Influencer Paradise

Svar: Åh, tack snälla! :)
Ja, det kanske jag skulle skrivit ut, men hornet, öronen och ögonen är gjorda i sockerpasta. :)
Cupcake Dream

2018-09-20 @ 09:48:31
URL: http://www.influencerparadise.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: