After eight frosting
Det var väldigt länge sedan jag gjorde cupcakes nu. Det har blivit väldigt mycket tårtor på sistone. Men då jag hade en påse muffins i frysen som jag tänkte bli av med, så kunde jag lika gärna passa på att göra lite cupcakes i helgen.
Dessutom hade vi en låda med after eight i kylen (ok... jag erkänner, vi hade två, men den andra försvann ner i min mage innan jag knappt hann reagera). Denna uppenbarligen oemotståndliga choklad passar dessutom alldeles utmärkt till en riktig god chokladmint frosting.
Sagt och gjort! En chokladmuffin med after eight frosting. Mycket smarrigt!



After eight frosting
100 gram osaltat smör
100 gram after eight
100 gram Philadelphia
2 msk kakao
2-3 dl florsocker
Om man vill ha ännu mer mintsmak kan man blanda i några droppar mintarom.
1. Vispa rumstempererat smör i en bunke.
2. Häll i florsocker och fortsätt vispa.
3. Vispa i philadelphia och kakao.
4. Smält after eight över ett vattenbad på låg temperatur och låt svalna en liter stund och visa sedan ner i frostingen.
Om den känns för lös kan man sätta in den en stund i kylen
för att stelna lite innan man börjar spritsa.
Sen är det bara att njuta! :)
Kommentarer
Postat av: Benington.se
Ser supergott ut! Gillar cupcaken i kaffekoppen, jättesöt! :D
Svar:
Cupcake Dream
Postat av: Anonym
Hej! Kan man beställa en tårta från dig?
Svar:
Cupcake Dream
Postat av: Josefine
Wow, ser riktigt läckert och fint ut!
Svar:
Cupcake Dream
Postat av: Chamilla Magnusson
Detta MÅSTE jag prova!!! Jag älskar After Eight! Det är den bästa choklade jag vet :D
Svar:
Cupcake Dream