Förlovningstårta

Jag älskar bröllop! Och allt som har med bröllop att göra. Jag älskar verkligen den romantiska bröllopstårtan som går att variera på alla möjliga sätt.
 
Därför blev jag både spänd och glad när Mariam hörde av sig och undrade ifall jag kunde hjälpa dom med deras förlovningstårta. Egentligen var det en tårta till deras vigsel, men själva bröllopet kommer firas med en större fest längre fram. Så därför kallade dom detta för en förlovningstårta.
 
Mariam hade många förslag på olika vackra tårtor. Vi bollade lite idéer fram och tillbaka och kom sen överens om en väldigt fin romantisk design.
 
Dom ville ha en tvåvåningstårta i ljusrosa mjuka färger. Nedre delen skulle spritsas som rosor och övre delen täckt i sockerpasta. Det skulle också finnas detaljer med spetsbord, handgjorda rosor och deras initialer på tårtan.
 
Det här var en spännande tårta att göra och lite annorlunda än vad jag brukar göra. Jag hoppas att dom fick en väldigt fin dag tillsammans och att bröllopet kommer bli minst lika härligt!  :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ljusa bottnar
Hallonmousse
Mjölkchokladmousse
Spacklad med hallonsmörkräm
Täckt i sockerpasta
 
Publicerat: 2015-08-24 Kl: 07:40:00 | I kategori: Tårtor

Kommentarer
Postat av: Kai

Wow.. Fantastiskt hantverk :)

Svar: Tack snälla! :)
Cupcake Dream

2015-08-30 @ 12:56:14
URL: http://tabehodai.blogg.se
Postat av: Louise

Vilken skapelse!! Fantastisk!

Svar: Tack så jättemycket! :)
Cupcake Dream

2015-08-31 @ 16:42:25
URL: http://louisewellander.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: