Choklad- och espressocupcake



Muffins recept av Linda Lomelino
- Värm ugnen till 175 grader. Sätt 12 st muffinsformar i en muffinsplåt.
- Smält smöret, tillsätt vaniljpulver och låt det svalna.
- Sikta ned mjöl, kakao, bikarbonat, bakpulver och socker i en stor skål.
- Vispa ägget lätt tillsammans med filmjölken i en liten skål.
- Blanda kaffet med smöret.
- Häll i alla flytande ingredienser i skålen med de torra och vispa till en slät smet.
- Fördela jämnt mellan muffinsformarna, men fyll dem inte mer än 2/3 fulla.
- Grädda 17-20 minuter eller tills en provsticka är torr. Låt svalna på galler.
- Smält chokladen i vattenbad och låt den sedan svalna.
- Vispa smöret vitt och fluffigt.
- Blanda i florsocker och kakao och vispa tills frostingen är klumpfri.
- Häll i den smälta avsvalnade chokladen och vispa till en slät kräm.
- Tillsätt vaniljpulver och espresso och vispa ordentligt till frostingen är jämn och fluffig.
Ser smarrigt ut!
Vad stilrena de ser ut, gott!
Läskande...
Hej...ser goda ut men har du glömt en del av receptet?
Gud, så läckert=)
De ser fina och goda ut :)
gott
Mumsigt :)
Vad de ser goda ut!
Åh! VAD GOTT! och så fina bilder!
Mmm, tycker verkligen kaffe är en hit i bakverk. :-D och i kopp... ;-)
oj så gott,det skulle passa mig :D
so awesome!
Men åh, vad underbart det ser ut! :D Kramar
läcker
Fin blogg du hade och vilka jättefina bakverk. Lät riktigt goda också!