Välkommen till världen

Nu har det varit ett ganska långt uppehåll här på bakbloggen och det finns en bra förklaring till det. För lite mer än 3 veckor sedan fick vi nämligen tillökning i familjen. En liten pojke vid namn Leo (och med ett flertal smeknamn i alla olika former). Så den senaste tiden har det inte funnits tid till så mycket annat.
 
I helgen styrde vi dock upp en liten träff med den närmsta släkten så att alla (som inte hunnit träffa honom ännu) kunde komma förbi och säga hej till den lilla gossen. Vi kallade det kort och gott för en "Välkommen till världen" fika.
 
På denna fika bjöds det på kanelbullar, cocosbollar, gräddtårta, marsipantårta och frukt. Det kändes kul att äntligen få komma igång lite med tårtbakandet igen. Det blev en väldigt god tårta med min favorit - hallon och toblerone. Nu fick jag äntligen möjlighet att använda mina silikonformar till små bebisar också. Kunde inte bestämma mig om bebisen skulle ligga i änglavingar eller i en blomma, så det fick bli både och. ;)
 
 
 
 
 
Chokladbotten
Hallonmousse
Tobleronemousse
Spacklad med hallonmarängsmörkräm
Täckt med marsipan
Publicerat: 2014-03-23 Kl: 18:32:00 | I kategori: Tårtor

Kommentarer
Postat av: Jannice

Stort grattis till bebben! =)

Svar: Tack snälla! :)
Cupcake Dream

2014-03-27 @ 11:56:31
URL: http://rockginger.se
Postat av: Safa

Hej jag undrar vilken färg du använder till att färga bebisens hud? Och är vingarna en form eller har du själv gjort de?

Svar: Hej hej. Jag tror att pastafärgen heter peach. Och vingarna är gjorda i en silikonform köpt från kakburken.se. :)
Cupcake Dream

2014-09-02 @ 00:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: