Våningstårta

Idag har jag varit på kurs hos Ultimate Cake här i Malmö. Jag har gått kurs där tidigare och tycker det är väldigt kul! Även fast man lär sig mycket av att träna hemma, så är det alltid lärorikt att ta till sig tips och råd från andra. Inte minst från dom som har så många års erfarenhet.
 
Det spelar ingen roll hur duktig man är, så finns det alltid nya saker att lära sig. Och det är väl lite det som är tjusningen tycker jag. Att det alltid finns möjlighet att utvecklas.
 
Idag tränade vi på att göra en våningstårta. Jag har bara gjort våningstårta en gång tidigare och det var till min dotters 1 års kalas. Vilket var ganska modigt (eller dumt) av mig eftersom jag ganska nyligen hade börjat baka tårtor då. Resultatet blev därefter!  ;)
 
Anledningen till att det inte har blivit några fler våningstårtor efter det har helt enkelt varit att det blir så mycket tårta och det känns tråkigt att göra enorma tårtor som inte alls går åt. Men idag på kursen jobbade vi med väldigt små tårtbottnar. Har inte ens tänkt på att det finns så små bakformar, så det ska jag definitivt införskaffa. Just den här tårtan räcker ungefär till 8 personer.
 
Nu ska jag försöka göra våningstårtor lite oftare, så att jag kan bli ännu bättre på det. :)
 
 
 
 
 
Publicerat: 2014-10-19 Kl: 15:30:00 | I kategori: Tårtor

Kommentarer
Postat av: Frida Larsson

Jätte fin=)

Svar: Tack! :)
Cupcake Dream

2014-11-06 @ 15:05:32
URL: http://gjordavsocker.blogg.se
Postat av: Sara

Oj så duktig du är :)

2014-11-21 @ 21:57:59
URL: http://www.baakochmaat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: