Blommor små

 I veckan var det dags att göra nya minicupcakes. Min syster ville bjuda på cupcakes på mötet på jobbet. Eftersom det varit underbar sommarvärme på sistone ville jag pryda dessa bakverk med söta blommor i somriga färger.
 
Den här gången blev det en hallon & citronmuffin toppad med vit chokladfrosting.
 
När man gör såhär små muffins blir det inte lika bra att blanda i hela hallon. Jag tog därför upp en påse frysta hallon och krossade dom till små bitar och blandade sen i smeten. Att använda frysta hallon har också fördelen att dom inte "färgar av sig" till resten av smeten.
 
Viktigt att tänka på med alla cupcakes är också att man tar fram dom i god tid, så att dom hinner bli rumstempererade. Smakerna kan annars försvinna lite om dom är kylskåpskalla när man ska äta dom.
 
 
 
Publicerat: 2013-06-06 Kl: 21:47:00 | I kategori: Cupcakes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: